CONTACT 

Advocatenkantoor Goris & Van Herck met kantoor in Tremelo.
Sinds de oprichting van ons kantoor op 1 mei 1992, behartigt Advocatenkantoor Goris & Van Herck met veel inzet en betrokkenheid de (juridische) belangen van zowel ondernemingen als particulieren. Wij adviseren en procederen (indien nodig), of helpen u door middel van onderhandeling en bemiddeling. De rechtsgebieden waarvoor u bij Advocatenkantoor Goris & Van Herck terechtkan, vindt u onder de knop diensten op onze website. Onder de knop bemiddeling, treft u informatie aan over onze erkend bemiddelaar en over wat bemiddeling inhoudt. Uiteraard kunt u ons voor meer informatie ook altijd vrijblijvend bellen of e-mailen.

Kenmerkend voor ons kantoor zijn juridische kwaliteit en laagdrempeligheid, in combinatie met een professionele en zakelijke aanpak. Pro-activiteit en snelheid vinden wij bovendien heel belangrijk. U wilt immers maximaal ontzorgd worden. Verder hebben wij uiteraard ook oog voor het persoonlijk aspect dat inherent is aan vrijwel elk juridisch geschil.

Advocatenkantoor Goris & Van Herck heeft naast de eigen advocaten en bemiddelaars ook een gedegen netwerk van externe professionals, zoals fiscalisten, accountants en andere advocaten en bemiddelaars, ook in de buurlanden, met wie nauw samengewerkt wordt indien uw belang dat vraagt. Mede daardoor zijn wij in staat om op een groot aantal rechtsgebieden en zowel nationaal als internationaal deskundig advies, (proces)bijstand en bemiddeling aan te bieden.

De eigen advocaten en bemiddelaars en de externe professionals bundelen hun kennis, ervaring en persoonlijke vaardigheden, waarbij een optimaal resultaat voor u, uiteraard altijd voorop staat.

Alle aan het kantoor verbonden advocaten zijn ingeschreven bij de Orde van Vlaamse Balies en maken deel uit van Balie Leuven.