CONTACT 
 1. Alle afspraken zwart op wit.
  Als ondernemer is het slim om in een vroeg stadium alvast het een en ander op papier te zetten. Met een correcte overeenkomst met de klanten en/of de leveranciers zijn er later minder kopzorgen en loop je geen vergoedingen mis waar u recht op hebt.

 2. Problemen met betalingen.
  Cashflow is superbelangrijk voor elke ondernemer. Een advocaat zorgt ervoor dat alles correct wordt betaald, zodat het bedrijf gezond blijft.

 3. Zakelijke geschillen oplossen
  Wanneer is het beter een compromis te sluiten en wanneer kiest u beter voor een procedure. Een advocaat kan een ondernemer hierover adviseren en indien nodig bijstaan. Ook bij onderhandelingen is de hulp van een advocaat van goudwaarde.
  Mr. Goris is bovendien erkend bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken. Uw probleem hoeft immers niet altijd via de rechtbank opgelost worden. Hou het geschil zelf in de hand met Mr. Goris als bemiddelaar of onderhandelaar. Dit bespaart u veel tijd, kopzorgen en geld!

 4. Toch een procedure?
  Indien een procedure onvermijdelijk is, doet u best een beroep op een advocaat. Hij of zij kan nagaan of uw visie juist is en of er een kans op slagen is voor de rechter. Na een eerlijk advies komt u beter voorbereid aan de startlijn.

 5. Problemen tussen werkgever en werknemers?
  Als ondernemer bent u soms genoodzaakt om een werknemer te ontslaan. De gevolgen van een onterecht ontslag zijn groot, zowel voor de werknemer als de werkgever, die in dat geval schadevergoeding moet betalen. Een advocaat zorgt dat u als ondernemer sterker staat.

 6. Een vennootschap?
  Wie een onderneming opstart, neemt een risico. Samenwerken in een onderneming vraagt soms een specifieke vorm. Welke vorm de meest aangewezen is voor u, is een vraag die de advocaat voor u kan oplossen. Hij zal u ook begeleiden in elke fase van het ondernemerschap: oprichting, algemene vergadering, overname, fusie, splitsing, moeilijkheden, faillissement, vereffening, …
Contacteer ons