Successieplanning – vastgoedrecht

Denk na over uw vermogen voor het te laat is! Er zijn heel wat technieken die u kan gebruiken om uw vermogen te beschermen en zo goedkoop door te geven aan de volgende generatie.

Mr. Christiaan Goris heeft deze technieken bestudeerd en wil ze in uw voordeel toepassen.

Invullen van belastingaangifte: neem gerust contact op met ons kantoor.

Mr. Christiaan Goris is jarenlang lesgever bij Syntra, waar hij de cursus Vastgoedfiscaliteit voor zijn rekening neemt. Ook de opleiding tot Gegradueerde in de Fiscale Wetenschappen op de Fiscale Hogeschool te Brussel toont zijn interesse aan voor het fiscaal recht.

Uiteraard wil hij deze kennis en ervaring inzetten voor zijn cliënten.
Het is alleszins belangrijk tijdig na te denken over het beheer van uw vermogen. Op die manier kan voorkomen worden dat uw vermogen verloren gaat via betaling van belastingen, in het bijzonder successierechten en registratierechten. Samen met de cliënt zal Mr. Goris nagaan welke perfect wettelijke technieken kunnen gebruikt worden om die successie- of schenkingsrechten op legale wijze te vermijden of te beperken. Met deze inlichtingen kan dan een optimaal beheer van je vermogen uitgewerkt worden.

Indien gewenst kan Mr. Goris ook gevraagd worden om een informatiesessie te geven over Vermogensplanning en/of Vastgoedfiscaliteit.

Back to top
x

Advocatenkantoor Goris & Van Herck – sinds 30.09.2017 Advocatenkantoor Legiteam!