Over ons

Advocatenkantoor Goris & Van Herck is een gedreven en dynamisch kantoor dat een correcte, efficiënte en kwaliteitsvolle dienstverlening biedt aan al haar cliënten.

Het kantoor telt momenteel 4 advocaten, m.n. Christiaan Goris, Tessa Van HerckTina Van der Seype en Stephanie Michel. Ieder van hen heeft een eigen specialisatie. Iedere advocaat ziet erop toe dat zij zich blijf bekwamen zodat hij/zij steeds een up-to-date kennis ter beschikking heeft.

Advocatenkantoor Goris & Van Herck is zo georganiseerd dat bijstand kan gegeven worden aan ondernemers (eenmanszaken, vennootschappen, KMO’s) en particulieren. Ook enkele gemeentes werken samen met ons kantoor.

Uitgangspunt is hierbij telkens in eerste instantie het voorkomen van geschillen en het streven naar een minnelijke regeling van conflicten. Advocatenkantoor Goris en Van Herck staat u bij met adviezen of stelt de juiste contracten op, waardoor conflicten in de toekomst kunnen vermeden worden.

Indien onderhandelen niet lukt of indien u zelf gedagvaard wordt, kan elke advocaat van het kantoor u verdedigen voor de rechtbank.

Back to top
x

Advocatenkantoor Goris & Van Herck – sinds 30.09.2017 Advocatenkantoor Legiteam!